ÁLTALÁNOS
E-Shop-azonosító
Jelszó
Welcome to Cairox Hungary
Magyar

Airvance Group hivatalos weboldal

Nemzetközi Cégcsoportunkról további információkat találhatnak az alábbi linken:

2020. március 27-i hatállyal új árlistát juttatunk érvénybe (.v1 verzió)

Minden eddigi árlistánk érvényessége hatályát veszti.
Az új árlistát igényelje kapcsolattartójától.

Áruszállítással kapcsolatos tájékoztatás - koronavírus

A kormány által Magyarország teljes területére kihirdetett veszélyhelyzet, az annak során keletkezett teendők, valamint a szomszédos országokban is meghozott szigorú intézkedések, illetve egyéb európai uniós országok teljes területére kiterjesztett egyre szigorodó korlátozások okán tájékoztatnunk kell Önöket, hogy jelen információink szerint nem kizárható annak lehetősége, hogy cégünk csak késedelmesen tud teljesíteni.


A lehetséges késedelem elsődlegesen alkatrész-, eszközhiány, humánerőforrás kapacitások csökkenése, illetve szállítási okok (torlódások, kamionstop zónák, előre nem látható útlezárások, elterelések, szállítási kapacitásban felmerülő hiány) miatt alakulhat ki.


Jelenleg csak egy esetről van tudomásunk (Olaszország, önkéntes karantán, 2020.03.16-tól két hét időtartamra), a fentieknél pontosabb információval nem rendelkezünk. További információért felvettük a kapcsolatot a gyárakkal.

Az elkészült áruk fuvarozását tekintve a hosszabb időtartammal kell számolni a hazánkban és a környező országban meghozott intézkedések miatt.


Az előállt helyzet, amennyiben a teljesítésünkre kihatással lesz, olyan ellenőrzési körünkön kívül eső, a megrendelés időpontjában előre nem látható (vis maior) körülményként értékeljük, mely során nem (volt) elvárható, hogy a körülményt elkerüljük, vagy az esetleges kárt elhárítsuk.


Minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk, hogy az (esetleges) negatív következményeket a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.


Kérdés vagy észrevétele esetén forduljanak hozzánk bizalommal, s megköszönjük, amennyiben az Önök részéről a koronavírus fertőzéssel összefüggésben hozott intézkedésekről, annak cégükre gyakorolt hatásairól tájékoztatnak minket.

Cégnév változás

Fontos fordulóponthoz érkeztünk társaságunk életében, ezúton az alábbi változásról tájékoztatjuk Önt, mely szerint 2020.03.12-től cégnevünk megváltozik.

Társaságunk új megnevezése és elérhetőségei 2020. március 12-ától a következőek:

Cégnév: Cairox Hungary Kft.

Weblap: www.cairox.hu

Központi e-mail cím: info@cairox.hu


Társaságunk további adatai változatlanok (székhely, postacím, adószám, cégjegyzékszám, bankszámla számok).

A France Air Group akvirálta az SIG Air Handling divíziót


A France Air cégcsoport - mint a légtechnikai termékek valamint a levegőminőség- és légkomfort fejlesztési megoldások tervezője és beszállítója - ezúton tájékoztatja partnereit, hogy lezárult az SIG Air Handling divízió megvásárlása a brit SIG Plc csoporttól.


Az SIG Air Handling cégcsoport egyike Európa vezető légtechnikai termék beszállítóinak az ipari létesítmények és lakóépületek terén. Nagymértékű Európai jelenléttel és erős piaci helyzettel rendelkezik Franciaországban, Belgiumban, Bulgáriában és Hollandiában. Továbbá megtalálhatók az Egyesült Királyságban, Romániában, Ausztriában és Magyarországon is. A France Air saját leányvállatokkal rendelkezik Franciaországban, Portugáliában, Szlovákiában és Csehországban. Az új területek optimális lefedettséget biztosítanak és szilárd alapot teremtenek az új európai vállalkozás megalapozásához.

Ez az akvizíció lehetővé teszi a France Air csoport számára, hogy felgyorsítsa a Laurent Dolbeau által, az elmúlt öt év során végrehajtott nemzetközivé válás stratégiáját, létrehozva ezzel Európa egyik vezető légtechnikai beszállítóját mintegy 1800 alkalmazottal 14 európai országban.

2018-ban az SIG Air Handling összforgalma mintegy 350M € volt, míg a France Air csoport közel 150M € érbevételt ért el. Így az újonnan létrejött cégcsoport forgalma mintegy 500M €, mellyel az európai piac 5 legnagyobb szereplője közé került a szellőzési és belső levegőminőségi termékek terén.


Laurent Dolbeau (CEO, France Air csoport) nyilatkozata:

’’Ez az akvizíció cégcsoportunk számára lehetővé teszi, hogy dimenziót váltsunk és az európai légtechnikai piac egyik vezetőjévé váljunk anélkül, hogy az üzleti modellünket meg kellene változtatnunk. Mindezt úgy, hogy a csoport megőrizze pénzügyi függetlenségét, valamint az emberi és a vezetői értékek megtartását, amelyek kulcsfontosságúak a France Air számára: vezetői autonómia, megbízhatóság és elkötelezettség.’’

Olivier Dolbeau (elnök, France Air csoport) nyilatkozata:

’Ez az akvizíció egy nagyszerű lehetőséget kínál a France Air csoport számára, hogy nemzetközi szinten növekedjen és terjeszkedjen úgy, hogy közben megmarad családi vállalkozásként. Ez az a szemléletmód, amely meghatározta a vállalat elmúlt 60 éves történelmét.”

Kompakt légkezelők raktáron

Örömmel értesítjük, hogy cégünk a gyorsabb kiszolgálás érdekében 2020. januárjától
raktáron tartja kompakt légkezelő berendezéseiből számos méretnagyságot és kivitelt.
Az alábbiakban küldjük azon berendezések listáját, melyeket elérhetőek lesznek
partnereink számára:
  • Lakásszellőztetők:
  • Befúvó, mini légkezelők:
  • Kompakt, álmennyezeti légkezelők:
  • Kompakt, oldalsó csonkos légkezelők:
  • Kompakt, felső csonkos légkezelők:

Új kiszállítási feltételek 2019. január 16-tól

Vállalatunk 2019. január 16-tól új áruátvételi feltételeket vezet be, a gördülékenyebb kiszolgálás érdekében.

A feltételekről az ÁSZF "I. Kiszállítás" pontja alatt tájékozódhatnak.

 

 

 

 

SEGÍTSÉGSzerzői jogÁSZF

Információ lekérése. Kérjük, várjon...